Kunduppdrag

    Kunduppdrag

Såhär går ett kunduppdrag till, både oljemålningar & kolteckningar är beskrivna nedan:

1. Oljemålning: Du bestämmer vilken storlek på duken som ska användas och i vilka färgtoner som målningen ska göras. Om du vill kan du låta mig välja färg, jag väljer färger efter individen jag målar. Kolteckning: Görs i måtten 40×50 cm eller 70×90 cm – stående eller liggande format.

2. Underlag: När du har bestämt dig för typ av tavla (mått och färgtoner för oljemålningar) bokar vi in en tid när jag får träffa den som ska porträtteras, alternativt skickar du över bilder och filmer till mig. Det är alltid spännande att lära känna nya individer, och alla har sin unika personlighet.

3. Leveranstid & betalningsvillkor: En porträttmålning i olja tar tid att måla, normal leveranstid är ungefär 14-16 veckor, oljan måste hinna torka mellan alla lager som jag målar. En kolteckning blir klar på ca 2 veckor. När målningen eller teckningen är klar kommer vi överens om ett leveranssätt. Du betalar 20% i förskott och resten vid leverans.

4. Pris: Priset sätts exakt vid beställningen, det beror på vilken storlek och typ av målning du önskar.

En beställning på en oljemålning eller kolteckning gör du genom att kontakta mig, klicka här för att komma till mina kontaktuppgifter.  Jag ser fram emot att höra från dig!

Nedan är några kundkommentarer.

Christina Barkfeldt, Uppsala:

Anne har fångat min dotter och hennes häst på ett fantastiskt sätt – jag blir lycklig varje gång jag tittar på tavlan.

Anna Wolvén, Östersund:

Anne har gestaltat både min katt och min häst på ett sätt som visar deras personlighet och karaktär på ett magiskt vis. Färgsättningen är mitt i prick. Tre tavlor har jag än så länge beställt av henne, och fler lär det bli.

Helena Ager, Stockholm

Anne lyckas vekligen fånga varje enskild hästs personlighet och utstrålning samtidigt som det är Annes personliga bild av hästen. Du får en unik tavla på din fyrbenta vän att glädjas åt hela livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s